PENGUMUMAN

SESI 2014

1. Sekolah ganti pada hari Sabtu pada 15 Februari akan menggunakan jadual persekolahan hari Isnin.

2 Watikah perlantikan pengawas PSS dan BOSS akan berlangsung pada hari Isnin (17 Februari 2014)

3. Majlis perpisahan Tn Hj. Suhaimi bin Yusof akan diadakan pada 18 Februari 2014

SESI 2013

1. Cuti peristiwa sempena PRU 13 pada hari Ahad, 5 Mei 2013. Sekolah akan dibuka semula pada hari Isnin, 6 Mei 2013.

2. Warna tema bagi sambutan hari guru 2013 adalah coklat. Kerjasama amat dihargai.

3. LDP (Membangunkan ABM Menggunakan Microsoft Power Point) akan di adakan pada 18 Mei 2013, bertempat di Makmal Komputer SMK Machang. Kursus akan bermula pada pukul 8.30pagi. – 4.30 petang. Sebarang pertanyaan, sila hubungi Puan Siti Zainah.

SESI 2012

*Hari Ahad 16 September merupakan cuti umum sempena Hari Malaysia. Sekolah akan dibuka semula pada hari Isnin 17 september 2012. Harap Maklum

*Annual Lunch Guru & Staff akan diadakan di Restoran Sham, Kota Bharu pada 6 Oktober 2012 pada pukul 12.00 tengahari. Pakaian: Baju batik sekolah. Harap maklum

*Jamuan akhir tahun Badan Pengawas sesi 2012 akan diadakan pada 19 Oktober pada pukul 8.00 malam. Jamuan ini diadakan di Dewan Mentara SMK Machang.

*Jamuan akhir tahun Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) akan diadakan pada 20 Oktober (Sabtu) bertempat di Dewan Mentara SMK Machang.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Dasar Privasi

Halaman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung. Tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari laman web ini kecuali maklumat yang dikemukakan oleh anda melalui e-mel dan pendaftaran. Laman web ini mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk laman web ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa laman web yang terdapat dalam pautan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap laman web yang dilayari.

Dasar & Hak Cipta

Penafian: Pihak Sekolah dan Kementerian Pelajaran Malaysia adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini. Syarikat-syarikat yang dirujuk dalam laman web ini tidak boleh dianggap sebagai agen ataupun syarikat yang disyorkan oleh Kementerian Pelajaran. Paparan Terbaik: Laman web ini sesuai dipapar menggunakan pelayar Internet Explorer 8 ke atas dan Mozilla Firefox 4.0 dengan resolusi 1024 x 768 dan ke atas.
%d bloggers like this: