Dasar Kualiti SMK Machang

Pengurusan dan pentadbiran yang berkualiti di Sekolah Menengah Kebangsaan Machang mencakupi semua bidang. Bagi memastikan penyaluran maklumat yang berkualiti kepada semua pelanggan, pengurusan dan pentadbiran sekolah dijalankan berdasarkan Perancangan Strategik Lima Tahunb (2006-2010) yang mempunyai sepuluh fokus kecemerlangan:

i. Kecemerlangan Pengurusan

ii.Kecemerlangan Kurikulum

iii.Kecemerlangan Kokurikulum

iv.Kecemerlangan Hal Ehwal Murid

v.Kecemerlangan Pembangunan Insan

vi.Kecemerlangan Pembangunan Teknologi Maklumat & Komunikasi

vii.Kecemerlangan Pembangunan Fizikal

viii.Kecemerlangan Landskap dan Persekitaran

ix.Kecemerlangan Hubungan Luar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Dasar Privasi

Halaman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung. Tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari laman web ini kecuali maklumat yang dikemukakan oleh anda melalui e-mel dan pendaftaran. Laman web ini mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk laman web ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa laman web yang terdapat dalam pautan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap laman web yang dilayari.

Dasar & Hak Cipta

Penafian: Pihak Sekolah dan Kementerian Pelajaran Malaysia adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini. Syarikat-syarikat yang dirujuk dalam laman web ini tidak boleh dianggap sebagai agen ataupun syarikat yang disyorkan oleh Kementerian Pelajaran. Paparan Terbaik: Laman web ini sesuai dipapar menggunakan pelayar Internet Explorer 8 ke atas dan Mozilla Firefox 4.0 dengan resolusi 1024 x 768 dan ke atas.
%d bloggers like this: